ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

14 Nis 2020 #SeldaGölü ne Dokunma GÜNCELLEME

Başkan ve eşine silahlı saldırıyla ilgili tutuklanan kişinin oğlu da gözaltına alındı

29 Nisan 2020

Başkan ve eşine silahlı saldırıyla ilgili tutuklanan kişinin oğlu da gözaltına alındı. Burdur'un CHP'li Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel (68) ile eşi Fatma Şenel'in (64) evlerinde uğradıkları silahlı saldırının azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Evren Erdem'in oğlu N.E.E., "Ölü Yeşilova Belediye Başkanı, Allah rahmet eylesin" notuyla bıçak fotoğrafı paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı. İfadesinin ardından şüpheli, Burdur sınırlarına girmeme kaydı ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Başkan Mümtaz Şenel olayın mülkiyeti belediyeye ait Salda Gölü kenarındaki Salda Lake Oteli´nin ruhsatının iptal edilmesi sebebiyle gerçekleştiğini iddia etti. Olayla ilgili gözaltına alınan 13 şüpheliden saldırının azmettiricisi olduğu iddia edilen Evren Erdem ile Şenol Gürcan ve Deniz Bağ tutuklanarak, Burdur Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti. (Sözcü)

20 Nisan 2020

Burdur Yeşilova Belediye Başkanı CHP'li Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel, sabah saatlerinde evlerinde silahlı saldırıya uğradı. Salda Gölü'nün tahrip edilmesini önlemeye çalışan ve verdiği mücadele ile tanınan Mümtaz Şenel, geçen hafta da göle giren iş makinelerinin fotoğraflarını paylaşarak olayı kamuoyuna duyurmuştu.Yapılan ameliyatın ardından Şenel’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

14 Nis 2020 #SeldaGölü ne Dokunma
➤Koronavirüs salgının gündemi meşgul ederken
 ➤Doğa harikası Salda Gölü'ne iş makineleriyle girilerek çalışmalara başlandı.


Koronavirüs Salgını gündemi meşgul ederken doğa harikası Salda Gölü'ne iş makineleriyle girilerek çalışmalara başlandı.

#depremistanbul'da değil heryerde.... Yangından Mal Kaçırılıyor...#SaldaGölü ne dokunma
https://habereyorum-bayrak.blogspot.com/2020/04/14-nis-2020-seldagolu-ne-dokunma.html



Yorum Gönder

0 Yorumlar