ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

İYİ Parti’de FETÖ Tartışması

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ'cü olmakla suçladı.

Özdağ'ın bu açıklamalarından sonra yayına telefonla bağlanan Buğra Kavuncu, 

“Ben yarın cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Bana bu iftiralarda bulunan kişiyle ilgili. İstanbul kongresinde kendisinde taraf oldu, madem 3 yıldır böyle bir endişesi vardı, biz bütün haklarımızı hukuk önünde çözdük. Bu ülkede adalete hukuka güvenmekten başka çaremiz yok” dedi.

Bu tartışmanın ardından İstanbul'daki 39 ilçe başkanı, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Kavuncu'ya destek ziyaretine gitti.

#Habereyorum-Analiz: Oyunun düştüğünü hisseden ve bu yüzden Millet İttifakı'nın karşısında yapılacak bir Seçimi Kazanamayacağını anlayan AKP,  Millet İttifakı'nı dağıtmak için; Bir Taraftan; HDP'nin ve HDPli Belediyelerin PKK Terör örgütü ile bağlantılı olduğunu ve hatta  Terör Örgütünü desteklediği yönünde ''Kamuoyu Algısı'' yaratmaya çalışırken, Diğer Taraftan; İyi Parti'yi, Millet İttifakı'ndan ayırmak ve zayıflatmak için faaliyete başladığını değerlendiriyorum.

Sorgulanması Gereken Olaylar;

2. Ümit Özdağ'ın, ''Buğra Kavuncu'nun FETÖ ile iltisaklı'' iddiası, eğer böyle bir şey varsa neden şimdi Gündeme getiriyor? Daha önce Neden Gündem Getirmedi?

3.HSK'nın, 11 Savcı ve Hakimi FETÖ'den iltisaklı Diye İhraç Etmesinin Zamanlaması?...........

4.Ahmet Hakan'ın son günlerde Dikkat çeken hareketleri ve Programları!?; 1-İBB'yi eleştiren Ahmet Hakan'a vatandaşlardan tokat gibi cevap: #Kanalİstanbul için de yazabilir misin bunu? “Kanal İstanbul Değerlendirme Kanal İstanbul Anketi’nden yüzde 64,2’yle “hayır” çıkmıştı. 2-İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr Ümit Özdağ, Ahmet Hakan'ın televizyon programında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ'cü olmakla suçladı.

✍️İYİ Parti’de FETÖ Tartışması✍️ 💥#İyiPartiyeKumpas💥 mı? Var


Yorum Gönder

0 Yorumlar