ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Özgür Özel ve Engin Özkoç Hakkında Soruşturma

Haber Özeti
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un suç Duyurusu üzerine CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında “hakaret” ve “iftira” suçlarından soruşturma başlattı.

HabereYorum

Haberlere Yayın Yasağı getirmekle, bu konuda paylaşım yapanlar hakkında soruşturma açmakla  gerçeklerin üstü örtülemez. Suçlu, sorumlu aramaya gerek yok. Makam ve mertebe sahibi kişiler sorumluluk anlayışı içerisinde  her attığı adıma dikkat edecek.

Basın ve Medyaya, Muhalefete vb İktidarın gücünü kullanarak baskı uygulamak ve hatta sudan sebeplerden tutuklamak bir korkunun işaretidir. Tüm bu olanlardan Sorumlu Olan Mevcut iktidardır.

18 yıllık Faturası ortada Olan İktidar; bir taraftan yanlı olarak Kendinden Olmayan Herkesi

Teröristlik, Fetöcülük, Darbeclikle Suçlayarak, Basın ve Medyaya baskı uygulayarak,

Diğer taraftan; Tetikçi Gazetecilere, trollere, Atatürk'e hakaret edenlere ses çıkarmayarak Yanlı Hareket Ettiğini Kanıtlamaktadır. Bu durum izah edilemez. Tek izahı İktidarı Kaybetme Korkusu içerisindedir. Hiçbir Makam, Koltuk kimsenin Babasının Malı Değildir.

Seçimle gelen seçimle gider. Korkunun Kaynağı Ne? Korkunun tek Kaynağı #İktidarıKaybetmeKorkusu'dur.

Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir. Mustafa Kemal Atatürk

Haberin Ayrıntısı:
Edinilen bilgiye göre, Fahrettin Altun, avukatı Sezgin Tunç aracılığıyla yaptığı suç duyurusunda, hukuka uygun olarak gerçekleştirilen bir kiralama sürecinin Özgür Özel ve Engin Özkoç tarafından siyasi ve rövanşist amaçlarla çarpıtıldığı ve gerçek dışı iddialarla müvekkilin onur, şeref ve saygınlığını rencide eden isnatlarda bulunulduğu kaydedildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Cumhuriyet Gazetesi'nin 14 Nisan 2020 günkü nüshasında “Boğaz’da kaçak var” başlıklı haber ile ilgili paylaşımları nedeniyle CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında soruşturma açıldı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatlarının şikayeti üzerine “hakaret ve iftira suçlamasıyla” başlatılan soruşturmanın ardından Özgür Özel, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Özel mesajında “Vatandaş canıyla uğraşırken, saray efradının ihtirası, Tayyip Erdoğan'ın etrafındaki kibirli atanmışlarının hırsları durmuyor. Soruşturma açmış, sanıyor ki biz susacağız! Bizi soruşturmalarla, davalarla, tehditlerle susturamazlar. Onlardan korkan onlardan bin beter olsun” ifadelerine yer verdi.





Yorum Gönder

0 Yorumlar