ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Artık Gündemi Millet Belirliyor.


Başta İBB, ABB Olmak üzere Millet İtifakının CHP'li Belediyelerine Baskı Artarak Devam Ediyor. Baskıların nedenini anlayabilmek için geçmişi biraz irdelemek gerekiyor.


31 Mart Yerel Seçimlerinde 11 Büyükşehir Belediyesinin CHP'ye Geçmesi üzerine AKP' de büyük Panik yaşanmış ve bu ağır yenilgi üzerine AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisindeki çözülmeleri önlemek ve yenilginin etkilerini asgariye indirmek için bizzat kendisi   tarafından ''AKP'nin Yeni Dönem Stratejisi'' belirlemiştir. Bu Strateji;

-Tazelenme,
-Yenilenme,
-İstifaları Perdeleme
-Gündemi Değiştirme ana konularına göre kurgulanmıştır. (1)

Bu yeni Strateji bizzat Partili Cumhurbaşkanı tarafından ''Ben Ne Dersem O Olur'' Yönetim Tarzı İle  İcra Edilmektedir.

Peki, Erdoğan Ne Yapmak İstiyor; Barış Pınarı Harekatı, İdlib'e ve Libya'ya asker göndermekle ne amaçlandıysa, aynı amaç #İktidardaKalmak (2)

Ne İçin? Ne Amaç İçin?

Ülkemizde şu anda yaşadığımız Koronavirüs Pandamisi Krizi Döneminde dahi CHP'li Belediyelere, bir taraftan Yandaş Medya ve Sosyal Medyadaki troller tarafından karalama kampanyaları, yalan haberler vb eylemler yapılırken, diğer taraftan İktidarın gücü kullanılarak Sosyal Sorumluluk Projeleri engelleniyor.  
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Kumpas

 ''Kumpas Röpartajı'' Gündeme oturdu.

Mersinli limon üreticileri mağdur olunca… Büyükşehir belediyelerine “Üreticiden limon alın” diye bir çağrı yapılıyor. Bu çağrıya olumlu yanıt veren İstanbul Belediyesi de üreticiden 100 ton limon alıyor.

Ancak; hemen bunun ardından ''Kumpas Röpartajı'' gündeme oturuyor.  

Yandaş Medya ve Paralı troller Ekrem İmamoğlu'na kumpas kurmayla uğraşırken, İmamoğlu Mersin'deki çiftçilerin 100 ton limonunu satın aldı, hatta İstanbul'daki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya bile başladı..

Bu arada, Ekrem İmamoğlu aleyhinde kumpas röportaj yapan kameramanın Mahmut Dölek olduğu ve Çiftçi diye konuşan "Ömer Tuncel"çiftçi olmadığı anlaşıldı.

Kumpas Röpartajının foyası ve tüm gerçekler ortada çıkınca, Olayla ilgili bir açıklama  AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’ten geldi. Ercik, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’na “CHP'nin İstanbul İl Başkanı acaba bu filmin yapımcısı mıdır?” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Aslında fazla söze gerek yok adaletiniz batsın böyle küçük oyuna gerek yok. Kumpas Röpartajı'nın başarısız olması üzerine Yandaş Medya ve Troller de devreye girerek, bunu CHP İl Başkanı yaptırdığına dair kuru iftiralarda bulunmaya başladılar.

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, videoyla ilgili “Şovu da rolü de kim yapıyor daha iyi anlayabilmek için buyurun öyleyse” dedi. Söz konusu olayla ilgili İBB Sözcüsü Murat Ongun, gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı. İmamoğlu’nun avukatlarının suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.




İktidar, Sorunları çözmek yerine Başta İBB, ABB, Muhalefet , ile kendine Muhalefet edenlerle uğraşıyor, engel çıkarıyor, İktidarın Gücünü Kullanarak Baskı yapıyor. Diğer Taraftan Yandaş Medya ve Sosyal Medyadaki Troller Tetikçilik Yapıyor


Tüm Bunlara Rağmen, "Adama, kişiye, cemaatlere, vakıflara hizmet işi bitti. Bitti o iş. Türkiye'ye Hizmet Dönemi başladı." Artık #GündemiMilletBelirliyor.

Siz evde #MilletinBelediyeleri Görevde Teşekkürler #MilletinBelediyeleri

Kaynaklar

(1)Erdoğan'ın Yeni Dönem Strajesi

(2) Erdoğan Ne Yapmak İstiyor

Yorum Gönder

0 Yorumlar