ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Sosyal Medyanın Gücü #AliyiÖldürenlerNerede Etiketi



#AliyiÖldürenlerNerede Etiketi

28 Nisan 2020 'de 
2. sıradan Türkiye Gündemine giren #AliyiÖldürenlerNerede Etiketi
5 saat sonra TT-1 oldu ve Tam olarak 8 saat , Genel olarak 15 saat TT Gündeminde yer aldı.
Dünya gündeminde ise 3-4-5 nci sıralarda Toplam 6 Saat yer aldı.

ETİKETİN ÖZETİ;
Dün yandaş basının sönükçe verdiği ve"Adana Seyhan'da polisten kaçarken havaya ateş açan polisin yanlışlıkla ayağından vurduğu" dediği 17 yaşındaki genç kalbinden vurulmuş...


Neden haberlerde geçmedi?
Neden kimse bir şey demiyor?
Neden açıklama yapmıyorlar?
Neden bu ülkede insanlar ölüyor?
Neden adalet sistemi işlemiyor?
Kim vurdu ve ne hakla?

Etiket Gündemde olduğu sırada,
Ali'yi durmasına rağmen yakın mesafeden kalbinden vurarak öldüren polis tutuklandı. Fakat bu tutuklamanın göstermelik olmaması ve başka Ali'lerin de ölmemesini diliyoruz ve istiyoruz.

#HabereYorum:

Öncelikle bu konu hakkında geniş bir soruşturma açılmalıdır. Eğer bu konu araştırılmayıp üzeri kapatılırsa önümüzdeki günlerde bu ve benzer cinayetlerle , kötü olaylarla karşılaşabiliriz.


Diğer çok Önemli Konu Yandaş Medya ve Troller; İnsanları suçluyorlar, Yargısız infaz yapıyorlar, kendilerini savcı ve polis sanıp tetikçilik yapıyorlar, Gerçekleri saptırıyorlar, yalan haber üretiyorlar, İnsanları taciz ediyorlar.Bu etikete Tweet atan Yüzlerce trol, ağır hakaretlerle Ali'nin katledilmesini doğal ve haklı gibi lanse etmeye çalıştılar ve etikete yazanlara ağır hakaretlerde bulundular.


Sözkonusu bu Troller, hakaret boyutlarının dozunu öyle artırıyorlar ki, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ve hakkında olumsuz propaganda yapma cüretinde dahi bulunuyorlar. Buna en bariz örnek Fatih Tezcan'ı verebiliriz. İçişleri Bakanı ile samimi pozlar verebiliyor.






Atamıza saldıranları koruyorlar kolluyorlar. Bu çok tehlikeli bir boyuta doğru gidiyor.

🔺🔻Hele İlgili Makamların bunlar hakkında işlem yapmaması ve tam tersi koruması Ülkemizin Birlik Beraberliğini ve Güvenliğini Tehdit Eder Hale gelmiştir.









Yorum Gönder

0 Yorumlar