ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Rusya-Türkiye-İran-Irak-Suriye İşbirliği sekteye uğramaya başladı.



İDLİP;

-İdlip'e girildi. Amaç belli değil, neye, kime hizmet edildiği karışık. kendi toprağımız olan Süleyman Şah Türbesini terk ettik. Üstelik Rusya ve Suriye'den tepki var.

-Soruyoruz; Neden ; Suriye'nin bu duruma gelmesine, İsrail ve ABD'nin hain planlarına ortak oldun? 4 Milyon Suriyeli Türkiye'de ve bunlara maaş ödeniyor.

IKYB;
-Çok sert açıklamalar yapıldı. Her şey sözde kaldı, icraat yok. Söylenenler havada kaldı. Bağdat Yönetimi ile Yıldırım'ın toplantısı iptal edildi. Çünkü Irak ile pürüzler aşılamıyor. Kısaca verilen sözler yerine getirilemiyor. Neden?

İRAN;
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran Ziyaretinin ardından ABD, İran'ı terörle suçlamaya ve hatta savaş açma noktasında tehditlerde bulundu. Kardeşim Esad, olmuştu Hain Esed olayına benzeyiş var.

RUSYA;
İdlip'de Astana Anlaşmasına aykırı harekat yapılması ve Erdoğan'ın zamansız Kırım çıkışları Rusya ile düzelen ilişkileri germeye başladı.

SONUÇ; Rusya-Türkiye-İran-Irak-Suriye İşbirliği sekteye uğramaya başladı. Kimin planı yolunda gidiyor; 'da, Almanya ve Fransa çatlağına rağmen; Türkiye neden net bir tavır sergileyemiyor? Türkiye ne yapıyor; ABD'nin istediklerini. Neden yapıyor dersek; Zarrab davası dahil, ABD'ye verilmiş diğer sözler. Çizgi dışına çıkamıyor AKP. Tek yapılan gündeme değiştirerek yapılan hataları Milletten gizlemek. Nereye Kadar?

Yorum Gönder

0 Yorumlar