ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Kılıçdaroğlu Haklı Çıktı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Her üç Konuda da Haklı Çıktı

1.Tank Palet Fabrikası'nın satışı ile ilgili şaibeler doğru çıktı ve Kamuoyunun 

da  bu satış konusunda tatmin olmadığı görülüyor,

2.CB'lığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Eşinin Maaşları konusu, ve bunla 

ilgili HKP tarafından da açılmış bir dava bulunuyor.

3.Şehit Babasına bağlanan maaş konusu, ve bu konuda şehit babası  

Manevi Tazminat Davası açmış bulunuyor.

#KılıçdaroğluHaklıÇıktı 1;CHP PM Üyesi Eren Erdem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tank Palet fabrikası” tartışmasında, Kılıçdaroğlu’nun haklı olduğunu gösteren belgeler yayımladı.

CHP PM Üyesi Eren Erdem’in sosyal medya hesabından paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Erdem’in, “Kemal Kılıçdaroğlu Tank-Palet Fabrikası’nı Katar’a sattılar dedi. Erdoğan çıkıp “Satış değildir, özelleştirme de değildir, işletme devridir” dedi. 

Resmi Gazete’de Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararda tam 8 kez ‘özelleştirme’ ifadesi geçtiği ortaya çıktı #KılıçdaroğluHaklıÇıktı” diyerek paylaştığı video, kısa sürede yayıldı.


#KılıçdaroğluHaklıÇıktı 2:Altun ailesi, ek maaşı "hayra hasenata" harcıyormuş

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile eşi Fatmanur Altun'un maaşları yine gündemde.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçen hafta yüzde 10'u Katarlılara satılan Borsa İstanbul A.Ş. yönetim kurulunun kendilerine tanıdığı sınırsız haklara dikkat çekmiş ve Fahrettin Altun ile eşinin "beş maaş aldıklarını" söylemişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dün Mecliste 2021 yılı bütçesine ilişkin yaptığı konuşmada "Bu kadar aç insan varken aranızda beş maaş alan var" demişti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2 yıldır Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi olarak aldığı 18 bin liralık "huzur hakkı"nı "hayra hasenata harcadığını" söyledi. Eşi Fatmanur Altun ise Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu üyeliğinden aldığı maaştan feragat ettiğini ifade etti. KAYNAK:Evrensel

Eren Erdem:(CHP MYK Üyesi) ''Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu TBMM’deki bütçe konuşmasında isim vermeden 5 maaş alanları eleştiriyor. Bilin bakalım ilk ses kimden çıkıyor? Tabii ki Pergolacı Fahrettin’den. Neden savunmaya geçtin Fahrettin? ''



#KılıçdaroğluHaklıÇıktı 3 
Kılıçdaroğlu’nun gündeme getirdiği şehit babası konuştu ve Kılıçdaroğlu'nu teyit etti.

Akbaş şehit yakını maaşıyla ilgili de Kılıçdaroğlu’nun açıklamasını teyit eden bilgiler verdi. Akbaş olayın ardından İstanbul Valiliği’nin ailelere 33 bin lira tazminat ödeneceğinin bildirildiği ancak hakların alındığına dair sulhname imzalatılmak istendiğini duyurarak, “Biz bunu imzalamadık, almadık ve yargıda süreç devam ediyor. Manevi tazminat davası da açtık” dedi.

Vecdi Gündoğdu (CHP Kırıkkale Milletvekili);
👉Güneş balçıkla sıvanmaz 👉Terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşımızın babasına 121 lira 96 kuruş aylık bağlandı 👉Fuat Oktay: Söz konusu değil. Nereden alıyorsunuz bu rakamları bilmiyorum 👉Şehidimizin Babası: Evet, bize 121 lira maaş bağlandı #KılıçdaroğluHaklıÇıktı


ETİKET:  #KılıçdaroğluHaklıÇıktı

HABERE YORUM; Doğru olan ne var ki bu da doğru olacaktı.. İşin bir diğer ilginç yanı.. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dediği bir sonra dediği ile hiç uyumlu değil... tezatlar içerisinde ve insanlar bunu nasıl göremiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar