ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Konya'da Kaybolan 9 Yaşındaki Yasin Şahin'den 4 Yıldır İz Yok


04.04.2016 tarihinde Konyanın Akören ilçesindeki evlerinin önünde oynarken kaybolan küçük Yasin'den hiçbir haber alınamıyor ve aramalar çoktan durduruldu . Küçük Yasin Akibeti konusunda herhangi bir gelişme yok.
#YasinŞahinBulunsun


Akören’e bağlı, Belkuyu Mahallesi’nde oturan Ümmü ve Yavuz Şahin (40) çiftinin 5 çocuğundan biri olan Yasin, 4 Nisan 2016’da evinin önünde oyun oynarken kayboldu.
Yasin’in bulunması için aynı gün jandarma ve AFAD ekiplerince, köylülerle birlikte çalışma başlatıldı. Evin çevresi, su kuyuları, foseptikler, sarnıçlar ve mağaralar arandı; ağaç ve çalılıkların dipleri kontrol edildi.
Çalışmalarda askeri helikopter ve AFAD’ın insansız hava aracı da kullanıldı. Mahalle yakınındaki Çarşamba Çayı ve aktığı Apa Gölü girişinde, Mersin’den gelen dalgıç polislerce sonar cihazlarıyla arama yapıldı.
80 kilometrelik alanda yapılan arama çalışmaları, kaymakamlık tarafından 24 gün sonra sonlandırıldı. Aramalarda küçük çocuğa ait bir ize rastlanmadı.
İçişleri Bakanlığı’nca kayıp çocukların bulunması için Ankara’dan görevlendirilen, polis ve askerlerden oluşan özel ekip, geçen yılın Temmuz ayında Konya’ya gelip, çalışma başlattı.
Dosyayı yeniden açan özel ekip, emniyet ve jandarma yetkilileriyle görüşerek, daha önce yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ekip, aile ve mahalleli ile de görüştü. Özel ekip de kayıp Yasin’e ulaşamadı.









Yorum Gönder

0 Yorumlar