ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

FETÖ ile Mücadele mi, Yoksa Müzakere mi ?


Bir süredir FETÖ'nun hedefinde olan Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Tümamiral Cihat Yaycı, Erdoğan tarafından görevden alınmışdı. FETÖ'cü hesaplar alınacağını iddia ediyordu, meğer doğruymuş. Kimse artık AKP FETÖ ile mucadele ediyor demesin.


"Muhalefet darbe yapacak" dediler; FETÖmetre'nin mucidi ve Libya anlaşmasının mimarı Tümamiral Cihat Yaycı'yı tasfiye ettiler! o da istifa etti!


İşte FETÖ Hesapları Ne Diyor;



Ne olmuştu?


Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personel Başkanı görevini yürütürken FETÖ'ye karşı mücadelesiyle adından söz ettiren, Libya ile deniz sahası anlaşmasının mimarı olarak gösterilen Tümgeneral Cihat Yaycı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Genelkurmay Başkanlığı emrine atanmıştı.
Cihat Yaycı'nın , torpido güdüm teli ihalesinin şartnamesinde belirtilen esaslara uyulmadığı gerekçesiyle ihaleyi kabul etmeyen komisyon üyelerine sahip çıktığı, ihaleyi alan firmanın yetkililerinin "Sizi TSK'dan attıracağız" dedikleri öne sürülmüştü.
Cihat Yaycı'nın Deniz Kuvvetleri içinde 'FETÖ'Metre adı verilen bir uygulama getirdiği belirtiliyordu.
Cihat Yaycı'nın , torpido güdüm teli ihalesinin şartnamesinde belirtilen esaslara uyulmadığı gerekçesiyle ihaleyi kabul etmeyen komisyon üyelerine sahip çıktığı, ihaleyi alan firmanın yetkililerinin "Sizi TSK'dan attıracağız" dedikleri öne sürülmüştü. Bu kapsamda, Hulisi Akar'ın Görevden alınmasına istediği iddia ediliyor. Neden?

HabereYorum SonDakika
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevinden alınıp Genelkurmay Başkanlığı emrine verilen ''Tümamiral Cihat Yaycı'' istifa etti. FETÖ ile Mücadele mi, Yoksa Müzakere mi ?
Tüm FETÖ Analizlerim  (HabereYorum)>FETÖ SAYFASINDA>>































Yorum Gönder

0 Yorumlar