ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım Neden Tutuklandı

Tutuklama kararı verilen CHP’li Yıldırım yaşananları anlattı: Suçlamalar asılsız

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kaymakamlığa bağlı Vefa Destek Grubu ekipleriyle kavga ettiği iddia edilen CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım için, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından dün tutuklama kararı çıktı. Yıldırım, teslim olmaya gitmeden önce bir açıklama yaparak, kendisi hakkında yöneltilen suçlamaların asılsız olduğunu belirtti.

“HEDEF GÖSTERMELER SONUCUNDA TEKRAR ALINDI”CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, kaymakam korumasının Eren Yıldırım'a silah çektiğini iddia ederek, “Dün serbest bırakılan başkanımız bugün yukarıdan gelen emir ve hedef göstermeler sonucunda tekrar alındı” dedi. Gökçen, Yıldırım'ın teslim olmaya gitmeden önceki ifadelerini de paylaştı.

“AKP’LİLER SALDIRMIŞIM GİBİ GÖSTERDİ”CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, yaşanan olayı şöyle anlattı:
* AKP il başkanı, milletvekilleri, belediye başkanlarının açıklamalarıyla bu olay sosyal medyanın gündemine, sanki ben vefa ekibine saldırmışım gibi oturdu.

* Bunun ardından her nasılsa gece vakti, apar topar bir kararla bu defa tutuklanmama karar verildi. Az evvel medya aracılığıyla öğrendim.

* 65 yaş üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı geldiğinde onlar için ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızın alışveriş ihtiyaçlarını karşıladık.

* İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza erzak ve maske yardımlarımızı ulaştırdık. Sokak sokak gezerek, yoğun insan nüfusu olan yerlerde dezenfeksiyon çalışmalarına gönüllü olarak iştirak ettik.
HabereYorum:Eren Yıldırım Sözlü Silahlı Tacize Uğruyor. Haklıyken, Mağdurken Mahkum Oluyor.Kişiye, Partisine Göre Adalet İstemiyoruz.Halkı Ölümle Tehdit Edenler İçin de Aynı İşlem Uygulansın İstiyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar