ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Özdağ'ın ''MİT Kanununu İhlal'' Fezlekesi Meclis'te;

Özdağ'ın ''MİT Kanununu İhlal'' Fezlekesi Meclis'te
#HabereYorum
Yandaş Gazeteci ve Yandaş Gazete yayınlayınca Hiç bir şey yok. Sağır sultan duysun bu haberi ilk yapan YANDAŞ MEDYADIR......#VatandaşSoruyor ''Adaletin Terazisini Kim Bozdu''

Corona virüsü salgını Türkiye’nin gündemine damgasını vurmadan önce Milli İstihbarat Teşkilatı’na mensup iki subayın Libya’da hayatını kaybetmesi ve bunun kamuoyuyla paylaşılması Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden biriydi. 

-Ölen MİT mensuplarından birinin cenaze töreni ile ilgili yaptıkları haber MİT Kanunu’nu ihlal ettiği gerekçesiyle beş gazeteci tutuklanırken İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatılmıştı.

-Soruşturmayı tamamlayan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘‘Libya’da şehit olan MİT görevlilerinin isim ve rütbelerini’’ açıkladığı gerekçesiyle “Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu”nu ihlalden Özdağ’ın dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke düzenleyerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdi.

#HabereYorum;Yandaş Gazeteci ve Yandaş Gazete yayınlayınca Hiç bir şey yok. Sağır sultan duysun bu haberi ilk yapan YANDAŞ MEDYADIR......#VatandaşSoruyor ''Adaletin Terazisini Kim Bozdu''
Özdağ'ın ''MİT Kanununu İhlal'' Fezlekesi Meclis'te#HabereYorum

Yorum Gönder

0 Yorumlar