ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

İlkesiz ve Yalan Haberler

Bugün 14 Nisan 2019, İBB Başkanlığını Mevcut Yasalar Çerçevesinde kazanmasına rağmen Ekrem İMAMOĞLU'nun mazbatası henüz verilmedi. Bu durum; YSK'nın, mevcut duruma rağmen yanlı, taraflı davranmasının ... bir sonucudur.

Diğer taraftan bu süreçte bazı medya organlarının program ve haberleri, yayıncılık ilkeleri bağdaşmadığı gibi Toplumu infiale sürükleyecek yöndedir.

12 Nisan 2019 akşamı, İstanbul Maltepe'de oy sayımı devam ederken, içlerinde milletvekili ve parti üst düzey yöneticileri olan AKP ve MHP'ler sayımın yapıldığı Türkan Saylan Kültür Merkezi'ni basarak sayımın gecikmesine neden olmuşlardır.

Bu Olay; bazı medya organlarında özellikle Salih Nayman'ın modaratörlüğünü yaptığı ve aralarında Hilal Kaplan'ın da olduğu dört konukla yapılan Memleket Meselesi Programında CHP Milletvekilleri yaptığı yönünde haber ve yorumlar yapılmıştır. Halbuki gerçek YSK'nın tutanağında açık ve net AKP ve MHP'liler tarafından yapıldığı belirtilmektedir.

Bu yapılan yalan haberler, toplumu infiale sürüklemenin ötesinde Devlet Kurumlarını da zan altında da bırakmaktadır. Bu tür Yayınlar ve Yayın Organları başta RTÜK olmak üzere ilgili Kurumlar tarafından cezalandırılmaması da çok düşündürücüdür. 









Yorum Gönder

0 Yorumlar