ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

VENEZUELA KRİZİ

Venezuelalılar, (Guadio Taraftarları)
Latin Amerikan müttefiklerini ziyaret eden,
Cumhurbaşkanı Nicolas 'ya karşı tutuklama tehdidine meydan okuyan muhalefet lideri Juan 'yu yoğun bir kalabalık karşıladı.


Petrol zengini olan ve OPEC'in kurucu üyeleri arasında yer alan Venezuela Madura Yönetiminde aynı zamanda Ekonomik Kriz yaşıyor.

Son bir aydır ABD, Madura'nın görevden ayrılmasını istiyor ve her türlü Amborgo uyguluyor.
AB Ülkeleri Maduro'ya erken seçim önerisinde bulundu. ANCAK; bu öneri Maduro tarafından kabul edilmeyince ABD yanında yer aldıklarını deklere ettiler.

Maduro'yu sadece Rusya, Çin ve Türkiye açık destek veriyor. Gelinen noktada Maduro gittikce yalnızlaşıyor ve gücünü kaybediyor.

Muhalefet Lideri Juan Guaido ise gittikçe güçleniyor ve en son Güney Amerika Ülkelerini Ziyarette de bu Ülkelerin desteğini almış görünüyor.
https://

DİĞER GELİŞMELER AŞAĞIDA 
ve VENEZUELA Sayfasındadır.

https://habereyorum-bayrak.blogspot.com/p/venezuela.html

Bu ülkeler bizi şaşırtmıyor. Hepsinde yolsuzluk https://twitter.com/i/moments/1088735755466350592, hiçbirinde demokrasi yok. Birçoğunun milyarlarca dolar borcu var ve bu yolsuzluk yapılan rejimden para almak istiyorlar ABD’li senatörden skandal ifadeler: Ancak TESPİTİ DOĞRU




Trump, Venezuela ordusu üzerindeki baskıyı artırmaya çalışıyor
Venezuela Lideri Maduro'ya Dünya'dan yeterince destek gelmiyor. Muhalefet Lideri Guaido'yu ise Başta ABD, AB, vb yoğun dt. geliyor. Üstelik Ekonomi Kötü, VENEZUELA'DA SON DURUM: Maduro Gücünü Kaybediyor.
Bir Taraftan ABD, Bir Taraftan AB, Üstelik Ekonomi Kötü, Kendisini Destekleyenlerde Para Peşinde SONUÇ NE OLUR: Yalnızlaşır. olan Venezuela Halkına Olur, Onların SUÇU NE?

VENEZUELA'DA GERGİNLİK TIRMANIYOR Venezuela Genelinde Yürüyüşler var; yer yer çatışmalar yaşanıyor. Bugün muhalefetin 'yı Protosto için Yürüyüş yapacağı bildirildi. CARACAS (Reuters)


BREZİLYA, YENİ VENEZUELA ELÇİSİNİ TANIDI Karşıtı M.T. Belandria, 'nın Brezilya'daki Resmi Elçisi olarak kabul edildi ve Brezilya'nın İnsani Yardım konusunda mümkün olan her türlü desteği sağlayacağını söyledi. Reuters Top News .

ABD Venezuela Elçisinden Açıklama
ABD Venezüella Özel Temsilcisi Elliott Abrams, Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun ülkeyi terk etmesi gerektiğini;Küba veya Rusya gibebileceğini belirtti. . 0
5:15 - 8 Şub 2019

https://habereyorum-bayrak.blogspot.com/p/venezuela.html

Yorum Gönder

0 Yorumlar