ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

BOP EŞBAŞKANLIĞI


İslam İşbirliği Teşkilatı (#İKT) tarafından 9 Kasım'da #Ankara'da düzenlenen kadın girişimciliği konulu bir programda konuşan #Erdoğan, "İslam, 'ılımlı' ya da 'ılımsız olamaz'" dedi.

Bir zamanlar BOP Eşbaşkanıyım diye övünen #RTE, Ilımlı İslam'ında yılmaz savunucu idi. Şimdi ne oldu da idealleri ve düşünceleri değişti. Suudi Prensini #Ilımlı_İslam Konusunda eleştiriyor.

Başbakanlığı döneminde #Ergenekon, #Balyoz ve #Kumpas Davalarında sergilediği performans ile sürekli kandırılan birinin samimiyetine hiç kimse inanmaz!

Bir zamanlar övgüyle bahsedilen FETÖ, Silahlı Kuvvetlerde etkili yerlere kendi adamlarını yerleştirmiş, aynı zamanda Devletin kilit noktalarını ele geçirmişti.

Bu duruma sessiz kalınması nedeniyle 17/25 Aralık operasyonları ile İktidarı ele geçirmeye çalışmış. Bunun devamında ise 15 Temmuz kalkışması ile Ülkemiz büyük bir tehlike atlatmıştır.

Bir tarafta;
#ABD& #FETO (#BOP) baskısı ve operasyonu Diğer tarafta; Açılım nedeniyle eriyen oylar, #AKP iktidarı her türlü tehdit altındaydı.

Açılımın hendeğe dönmesi ve FETÖ Mücadelesi nedenleriyle BOP Eşbaşkanlığı Suudilere geçti

Yeni Eşbaşkan Suudiler;

-İlk iş Yemen'e saldırdılar,
-Ardından Katar'a operasyon düzenlediler,
-Son olarak Lübnan'da Başbakan Hariri'yi istifa ettirdiler ve de tutukladılar.

Son operasyonlar BOP&CIA merkezliydi. Amaç; #BOP karşısında oluşmaya başlayan ittifakta #İran'a dolaylı savaş açmak; #Türkiye'ye ekonomik darbe vurmaktı.

Bir taşla iki kuş. Hedefte ise;

-Katar,
-Suudi Zenginleri,
-Hariri gibi Türkiye’ye yatırım yapanlar vardı.

Kandırıldım Masallarının arkasında; #BOP tuzağında bile bile İktidarda kalma uğruna Kaybedilen onbeş  yıl ve kaybeden #Türkiye .

#Ilımlı_İslam yalanlarıyla kandırılan ve kaybeden İslam Dünyası

 “ILIMLI İSLAM BİR BOP PROJESİDİR”

Bu ülkede Şerefliler, şerefsizlerden daha çok cesaretli olmadığı sürece;
Ne Emperyalizmin (#BOP) pençesinden,
Ne Kandırılan Devlet Adamlarından,
Ne Hırsız ve Mamussuzlardan,
Ne Vatan Hainlerinden,
Ne de Harici ve Dahili Düşmanlardan asla kurtulamayız!


Yorum Gönder

0 Yorumlar