ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

ADİL ÖKSÜZ MUAMMASI

Onunla aynı pozisyonda olan imamların hepsi yurt dışına kaçmasına rağmen Fethullah Gülen onun kaçmasına izin vermiyor. Son koz olarak Türkiye'de darbe yapmayı planlayan Fethullah Gülen, Adil Öksüz'e çok güveniyor. Darbe gecesi operasyonu evinde değil Akıncılar Üssü'nde yönetmeyi tercih ediyor. Çünkü her şey detaylarına kadar planlanıyor ve başarısız olacaklarını hiç tahmin etmiyor.

Bu isim çok iyi araştırılmalı. Bilgisayarları, mailleri, telefon görüşmeleri, sosyal medya hesapları silinmiş dosyaları didik didik aranmalı. 15 Temmuz'un tüm sırların Adil Öksüz'den çıkacak küçük detaylarda gizli…

15 Temmuz darbe girişiminin “kara kutusu” olarak bilinen Adil Öksüz “ Darbe girişiminden sonra, elini kolunu sallaya sallaya Türkiye'de dolaşıyor ve de bir yolunu bulup yurt dışına kaçıyor.
 Adil Öksüz üzerindeki sır perdesinin aydınlanması konusunda AKP'nin  kararlı bir girişim içerisinde olduğu söylenemez. Ayrıca Adalet Bakanının açıklamaları da bu durumu sulandırır boyutta.
Uçakla seyahati , isim benzerlikleri işin teferruatı; önemli olan Adil Öksüz'ün neden yakalanamadığı ve yurt dışına çıkışına engel olunamaması konusudur. 
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, detaylara girene kadar kamuoyuna Adil Öksüz'ün neden yakalanamadığını izah etsin, açıklasın ve kamuoyunu tatmin etsin.
Diğer bir ayrıntı da Almanya da olduğu iddia edilen Adil Öksüz'ün bildiklerini neden kamuoyu ile paylaşmadığı veya birilerinin bu bilgileri paylaşımına neden müsaade etmediği?  
Bu durumda FETÖ ile FETÖ'yu koruyan ve kullananlar ve onların işbirlikçileri, Adil Öksüz'ü susturarak AKP'nin yara almasını istemiyor.
Belli ki Adil Öksüz’ü koruyan eller, 15 Temmuz gerçeklerinin de örtülmesini istiyor ve bu yüzden de  hala korumaya devam ediyorlar.
Adil Öksüz'ü özel olarak koruyanlar; 15 Temmuz sır perdesinin aydınlanmasını istemeyenlerdir.  Çünkü sır perdesi aydınlanırsa gerçekler ortaya çıkacak, gerçekler ortaya çıkınca da kimin ne olduğu anlaşılacak  ve de 15 Temmuz olayı da gün yüzüne çıkacak. 
Siyasi ayağına dokunulmayan FETÖ ile AKP'nin mücadele değil müzakere ettiğini düşünüyorum. Hiç bir şey inandırıcı değil.

KAYNAKLAR:
1-http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/turkiye-sozcunun-bu-haberini-konusuyor-chpden-bassavciliga-jet-adil-oksuz-yaniti-1990345/
2-http://www.takvim.com.tr/galeri/turkiye/iste-darbenin-kara-kutusu-hain-adil-oksuzun-fetodeki-gorevi/19
3-http://www.mynet.com/haber/guncel/adil-oksuz-darbe-girisiminden-sonra-turkiyeyi-dolasmis-3218951-1

Yorum Gönder

0 Yorumlar