ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Maslak 1453’ün Fatih Ormanları

 Maslak 1453’ün Fatih Ormanları’na
zarar vermesini engelledik


Teşekkürler!
Sayende artık Ağaoğlu Holding Fatih Ormanları’nı kullanamayacak! Senin de aralarında bulunduğun 45.000’in üzerinde kişi, kampanyamıza imza attı.Bu imza kampanyasıyla Maslak 1453’ün Fatih Ormanları’na zarar vermesini engelledik.
Kampanya süresince siz ses çıkardıkça pek çok olumlu gelişme oldu, ama bugün sonuca ulaştık! Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, bugün HaberTürk televizyonunda canlı yayında yaptığı açıklama ileAğaoğlu’nun ortağı olduğu AKC Petrol’ün Fatih Ormanları’nda mesire yeri işletme ruhsatını iptal ettiklerini duyurdu.
Bu, Maslak 1453 Projesi’nin Fatih Ormanları’nı kullanamayacağı anlamına geliyor. Change.org’da başlattığımız kampanya senin ve arkadaşlarının imzalarıyla her gün biraz daha güçlü hale geldi. Bu başarıyı güç birliği yaparak elde ettik! Ali Ağaoğlu'nun Fatih Ormanları'na girmesini engelledik. Fatih Ormanları’nın hepimize ait olduğunu ve tarihi ancak toplumun yazabileceğini gösterdik. Sana kampanyamıza destek verdiğin ve İstanbul’un doğal güzelliklerinin korunması konusunda hassas davrandığın için teşekkür ederiz.
Bundan sonraki aşamada, Maslak 1453 Projesi’ndeki ve İstanbul ormanlarındaki gelişmelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu kampanya başarıya ulaştı diye bu işin peşini bırakmayacağız. Senin gibi duyarlı insanlarla beraber bu konuda başka bir gelişme olursa derhal bir şeyler yapmak üzere kolları sıvayacağız.
Bu hepimizin başarısı, kutlarım!
Ergem Şenyuva ve Yesilist Ekibi

Yorum Gönder

0 Yorumlar