ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Prens Salman Ziyaretinde Dikkat çeken Detaylar



1-AKP’nin medyasının katil dediği Prens Selman’a Saray’da görkemli karşılama yapıldı 

2- Suudi Prens protokol kuralını umursamadı: 'Selamun aleyküm' diye selamladı, askerler ise yanıt vermedi. Bir zamanlar katil ilan edilen Veliaht Prens Selman, Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm devlet protokolünü çiğnedi.

3-Suudi Arabistan'da İngilizce yayın yapan Arab News gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Salman'ın bu fotoğrafını manşetten verdi.

4-Bakanlar kurulu; “Kaşıkçı cinayetinin zanlısı olan” Sudi prens Salman dan; Kaşıkçı’nın hesabını sormak için bekliyorlar(!) 

5-Yangın bölgesinde 3 gündür toplam 3-4 saatlik uykuyla duruyoruz diyen Süleyman Soylu’nun dün akşam Veliaht Prens Selman için verilen müzikli ziyafette olduğu ortaya çıktı. Salman Yangından önemliymiş

6-CHP'li Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’ı Ankara Esenboğa Havalimanı’nda uçağına kadar uğurladığını gösteren fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Özel, "Selman'ı Esenboğa Havalimanı'na kadar uğurlamış. Soru şu; Suudi Ajansı'nın paylaştığı bu fotoğrafları sen niye paylaşmadın Erdoğan?" diye sordu.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar