ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Kiğılı'dan skandal mesajla ilgili açıklama


İş insanı Abdullah Kiğılı’nın sahibi olduğu erkek giyim markası Kiğılı, çalışanlarına ‘kıyafet yönetmeliği’ konulu skandal ifadeler içeren bir mail gönderdi.

Söz konusu yönetmelikte, kadın çalışanların, “mavi yakalılar” ile birlikte çalıştıkları gerekçesiyle, “dekolte ve etek boyları” konusunda “aşırıya kaçmamalar” istendi, “basen dikkat çekmeyecek şekilde” giyinilmesi uyarısında bulunuldu.

Kiğılı tarafından çalışanlarına gönderilen kılık- kıyafet yönetmeliğinde yer alan ifadeler şöyle:

“Değerli Çalışma Arkadaşlarımız, artan hava sıcaklıklarıyla birlikte kılık-kıyafet prosedürünü tekrardan hatırlatmak istedik. Aksesuar, saç bakımı, dekolte, etek boyu ile ilgili kurallar, kılık-kıyafet prosedürümüzde açıkça belirtilmiştir. Mavi yaka çalışma arkadaşlarımız ile birlikte çalıştığımız için özellikle dekolte, etek boyları konusunda aşırıya kaçılmaması ve basen dikkat çekmeyecek şekilde giyinilmesi gerektiğini bilgilerinize sunarız. Sevgi ve Saygılarımızla.”

Ardından şirket yönetiminden konuya ilişkin bir özür açıklaması geldi. Kiğılı CEO’su Sena Suerdem imzalı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:



Yorum Gönder

0 Yorumlar