ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Kayseri'deki Bahar Şenliğinde Binlerce Genç İzmir Marşı'nı Söyledi



Kayseri Erciyes Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde bir araya gelen yüz binlerce öğrenci, hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı seslendirdi. Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

Geçen günlerde gündeme gelen konser ve festivallerin iptal edilmesinden sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi'nin düzenlediği 21. Öğrenci Bahar Şenliklerinde ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Kayseri Erciyes Üniversitesi 21. Öğrenci Bahar Şenlikleri'nde Manga, DJ Ersin, Hande Ünsal, Fatma Turgut ve Feridun Düzağaç gibi sanatçılar sahne aldı. Marianne Molu Amfi Tiyatro'da düzenlenen konserlere binlerce öğrenci katıldı.

Binlerce öğrenci, DJ eşliğinde hep bir ağızdan İzmir Marşı söylendi. Öğrenciler hep bir ağızdan "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" diyerek marşa eşlik etti.

@tcmesutt kullanıcı adlı gazetecinin TikTok'ta paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Erciyes Üniversitesi'nde alana sığmayan yüz binlerce öğrencinin hep bir ağızdan İzmir Marşı söylediği anlar, izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

 Sosyal medyada gündem olan görüntülerde "Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa, adın yazılacak mücevher taşa" nakaratında coşku doruğa ulaştı. Görüntüler kısa süre içinde birçok sosyal Etkinliğin, Kayseri tarihinde bugüne kadar yapılmış en kalabalık konser olarak kayıtlara geçtiği iddia edildi.


Bu görüntülerde Ankara Üniversitesi Bahar Şenliğinden

Bu görüntülerde ODTÜ Bahar Şenliğinden 

#Habereyorum:Bizlere Çok büyük moral oldu.. Silemezler sevgisini ne kalplerimizden ne de Halkımızdan... gençlerden ise Hiç....''Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa''


Yorum Gönder

0 Yorumlar