ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van Mitingi

 


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’da yaptığı konuşmada 1982 yılında açılan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi için “Biz açtık” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı’nda toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan konuşmasında yine tarihleri karıştırarak “Van’a üniversiteyi kim getirdi? Biz” dedi. Ancak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, 20 Temmuz 1982 tarihli Kanun Hükmünde Kararname ile kuruldu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Bugün 1.5 yılı aşkın aranın ardından tekrar Van’da bulunmaktan sizlerle hasret gidermekten büyük memnuniyet duyuyorum. Van’a her gelişimizde sevgi, coşku, kadirşinaslıkla bizi bağrına basan tüm kardeşlerime şükranlarımız sunuyorum. 

Van bizi bilir, biz de Van’ı biliriz. Hamdolsun havalimanından buraya kadar caddenin kenarlarında on binlerin bizi bağırlarına bastığını görmek bizim için ayrı bir mutluluk oldu. 

Van attığı bu adımla o birilerini yolda bırakacaktır. Buna inanıyoruz muyuz? Öyleyse mesele yok. Ana kademenin, gençlerin coşkusunu görüyorum...'' dedi

Erdoğan’ın Van’daki en az 62 araçlık olan konvoyuna, 4 ambulans, 1 itfaiye aracı biri alçak diğeri yüksek irtifa olmak üzere 2 helikopter eşlik etti.

KAYNAK:Ruşen Takva

Yorum Gönder

0 Yorumlar