ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Ekrem İmamoğlu Doğu Karadeniz'i Salladı

"Ekrem İmamoğlu,

AKP'nin kalesi Rize'de"

Dev Miting Yaptı

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rize'de konuştu. İmamoğlu Erdoğan'ı ve AKP'yi hedef aldı.

Burada yurttaşlara seslenen Ekrem İmamoğlu, "Bu milletin en az yüzde 60'ının bir değişim istediği ortamda hep birlikte başaracağız göreceksiniz" dedi. Trabzon Havalimanı'na gelen İmamoğlu, Rize ve Artvin'e hareket etmesinin ardından Rize'nin İyidere İlçesine geçti. Rize'deki Derepazarı Belediyesi önünde yurttaşlarla bayramlaşan İmamoğlu, "Rize seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılandı.


İmamoğlu’nu asıl kalabalık Rize merkezde bekliyordu. Otobüsten inmekte zorlandı. Dedik ya Erdoğan’ın kalesiydi burası. Üstelik İmamoğlu’nu ilk karşılayan da Güneysu çevre yolu mağduru yürüme engelli Havva Saruhan’dı. İmamoğlu’nun boynuna sarıldı, “Karadenizlisin, aynı kanı taşıyoruz, senden hak hukuk adalet bekliyoruz. Bizi satıp gittiler” dedi. 

İmamoğlu’na öğle namazı için Şeyh Camii’nde abdest alanlar da büyük ilgi gösterdi. El salladılar. İBB başkanı karşılık verdi. Önce Karadeniz’e sonra yeşilliği gösterip elini kalbine götürdü. 2 km’lik yolu yarım saatte gidemedi otobüsün önü kesilince yeniden indi ve yolu yürümek zorunda kaldı. 

Eşi Dilek Kaya İmamoğlu, oğlu Semih ve Kızı Beren’le halkın içinde yürüyüp kimi zaman bayramlaştı, kimi zaman sohbet etti. Fotoğraf çektirme taleplerini kırmadı. 

En önemlisi tepki gösteren bir kişi yoktu etrafında. “Size söz veriyorum, daha yeni başladık. Yine geleceğiz. Sizin gönlünüzü de alacağız” sözleri anlam yüklüydü. 

Yanına gelenlerin “Aday ol İmamoğlu” çağrısına gülümseyerek kafa selamıyla yanıt vermesi ise gözlerden kaçmadı.

Ekrem İmamoğlu Trabzon'da

AKP'lileri çileden çıkaracak miting gibi konuşma!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı ziyareti nedeniyle başlattığı Doğu Karadeniz turunun son gününde Trabzon'a gitti. İmamoğlu, Trabzon'da miting gibi konuşma yaptı.

İmamoğlu Trabzon'da konuştu

Hazır olun sözleşme yapacağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz illerine yönelik ziyaretleri nedeniyle kendisini hedef alanlara yanıt verdi. "Bunlar bayramı bile unuttular. Bayramda insan memleketine gider" diyen İmamoğlu, 6 partinin ortak aday çalışmasıyla ilgili olarak da "Bu sürecin en çok çalışan neferi ben olacağım" dedi.

İmamoğlu, “Önümüzde zor bir süreç var. 1 yıl dişimizi sıkacağız hep birlikte mücadele edeceğiz. Aynen İstanbul’da olduğu gibi. Benim partim beni İstanbul’a aday gösterdi. Buna vesile olan Genel Başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na minnet duyuyorum" dedi.

CHP'nin yer aldığ altı muhalefet partisinin ortak çalışmasına da işaret eden İmamoğlu, "Onların bu mücadelesine hep birlikte destek olmakla yükümlüyüz.

Dış politikaya yönelik eleştirilerde de bulunan Başkan İmamoğlu, "Yanlış dış politika süreçleri olmasaydı bugün burada olmazdık. Bu sorunu da biz çözeceğiz. Bugün 'kötü', yarın 'iyi'. İşine geldin kapısına git, işine gelmedi düşman yap... 

Olmaz. Biz o terbiyeyi Atatürk'ten aldık. 'Yurtta barış, dünyada barış' dediğin yerde aynı zamanda güçlü Türkiye demektir" diye konuştu..............

İmamoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"İstanbul'a zımba gibi dönüyorum, ama sözünüzü alarak gideceğim. Hazır olun sözleşme yapacağız. Ama yazılı değil, sizin sözünüz yeter. Hazır mıyız? Bakalım hatırlayacak mısınız... 'Her şey çok güzel olacak.' Oluyor, oluyor, oluyor. Sizi sevgiyle kucaklıyorum, Allah sizi korusun. Allah bu şehri korusun. Allah bu memleketi korusun."

#HabereYorum
Her şey çok güzeldi. Ancak; Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök'ün gazeteci olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çok yakınında olmaları...çok eleştiri aldı ve almaya da devam edecek...Bizce de şık olmadı..birçok sevenini bu durum çok üzdü...

⏲️AN/EVENT⏲️
“İmamoğlu Doğu Karadeniz'i Salladı”
@Habere__Yorum tarafından https://twitter.com/i/events/1522022725589549060
HABER İLE İLGİLİ TWEETLER

  Trabzon halkı Trabzon'lu 4 bakanı yuhalamasına karşın İstanbul'un Belediye Başkanını karşılamaya

Yorum Gönder

0 Yorumlar