ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Ya Sabır Bahar Geliyor

Ya Sabır Bahar Geliyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, (Malatya'daki Kuzey Çevre Yolu'nun açılış töreninde) 

 '''....Devletimiz yoğun bir çalışma içerisindedir. İnşallah bunların etiketlere yansımasını yakın zamanda görmeye başlayacağız. Tarım ve turizmdeki hareketlenme istihdamı olumlu etkileyecektir. Türkiye uluslararası alanda itibarını arttırmış, içeride hayat pahalılığı ile mücadelede daha hızlı adımlarla yürümeye başlayacaktır. Milletimizden sabırlı olmasını, bize güvenmesini istiyorum'' demişti.

AKP döneminde, enerjiden sonra tarımda da dışa bağımlı hale getirilen ülkemiz.. Ukrayna'da yaşanan olaylardan sonra; buğday, ayçiçek yağı, doğalgaz, petrol vb ürünlerde en büyük sıkıntıyı yaşayan ülke konumuna geldi.. 

Üstelik, doğalgazın elektrik üretiminde kullanıldığından enerji konusunda büyük sıkıntılar yaşayacağı aşikardır. Alternatif enerji konusunda çözüm üretilememesi, tarımdaki yanlış politikalar... 

Savaşın uzun sürmesi durumunda Türkiye için ciddi boyutta ekonomik sıkıntıları arttıracaktır. Üstelik turizm sektörü de haliyle olumsuz etkilenecektir. 

Enflasyonun kritik düzeylerde artış gösteren ülkemizde baharın gelmesi ile sebze ve meyve fiyatlarında biraz düşüş olur, ancak; turizmin hareketleneceği bir hayaldir. Üstelik tarım ve turizm ile enflasyon nasıl önlenir anlaşılır gibi değil....

 Vatandaş "G E Ç İ N E M İ Y O R U Z" diyor...birileri de sabredin bahar geliyor. sebze fiyatları düşecek diyor. Enflasyonun baharla, sebze meyveyle ne alakası var.

Ya sabır bahar geliyor ,ancak bu bahar muhtemelen sonbahar olacak... 

Yorum Gönder

0 Yorumlar