ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

#MülteciBekaSorunu

 


#MülteciBekaSorunu Etiketinden Alıntılar

Vural ERGÜL: AKP seçimlerde, vatandaşlık vererek iki milyon Suriyeliye oy kullandıracak ! Suriyelilere verilen Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık işlemleri gizleniyor...

Diğer Alıntılar;

Bunlar misafir değil miydi? Ne ara bu duruma geldik?

Siz hiç gördünüz mü Almanya'da Fransa'da resmi dillerinin altına Türkçe açıklama yapıldığını? eğer beka sorunu varsa en büyük sorun budur. Mülteci sığınmacı istemiyoruz.

80 milyonluk bir ülkenin alabileceği mülteci sayısı en fazla 80 bin kişi olmalıdır. Fazlası beka sorunu yaratır.

İstenirse pekala engellenebilecek, kaçak insan girişi engellenmiyorsa bu işten büyük para kaldıran birileri var demektir,.

Yıllarca laikliğin değerini anlamayan, Cumhuriyet'in kıymetini bilemeyen, dinin siyasete alet edilmesinin nasıl bir BEKA sorunu olacağını tahmin edemeyen herkes, son 20 yılda hepsini yaşayarak öğrendi!

Secim meydanlarında, beka sorunumuz var diye yeri göğü inleten MHP liler; Suriyeli, afgan, pakistanlı, iranlı, bilimum arap ve afrikalıların akın akın ülkemizi doldurması beka sorunu degilmidir?

BOP tıkır tıkır işliyor!
100 yıl önce savaşarak alınamayan topraklarımız, sessiz işgalle demografik yapısı bozularak ele geçiriliyor!
Durum insani boyutu çoktan aştı!
#HabereYorum
Bizler Mültecilere karşı değiliz.. sessiz işgale, Büyük Ortadoğu Projesi'ne karşıyız. 6 Milyondan fazla mülteciyi..ne sosyal yapımız ne de ekonomimiz kaldırır. Suriye ile derhal sorunlar çözülmeli insanlar ülkelerine dönmeli

Yorum Gönder

0 Yorumlar