ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

İBB Başkanı İmamoğlu'na Yeni Kumpas

 

''İBB çalışanına Sosyal Hizmet Uzmanı terör gözaltısı haberine ilişkin İBB'den açıklama: Adli sicil kaydı temiz'' #HabereYorum; Adli sicil kaydı temiz ise ,

💢Adli sicil kaydını düzenleyen kurumlara soruşturma açılması gerekir.

💢İBB'nin kesinlikle bu konuda sorumluluğu yok.

HABER ÖZETİ: Bugün bazı medya organlarında, İBB'de sosyal hizmetler uzmanı olarak çalıştığı ileri sürülen Şafak D. isimli bir kadının, PKK'lilerle birlikte çektirdiği silahlı fotoğraflarının ortaya çıktığı iddia edildi. 

Söz konusu kişinin, terörle bağlantılı olduğu iddiasıyla İçişleri Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldığı ve gözaltına alındığı belirtildi.

Çıkan haberleri, "İBB’ye ve Başkanı’na yönelik kumpasvari girişim ve uygulama" olarak niteleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yandaş medyada yer alan iddialar üzerine açıklama yaptı.

İBB'den 'belediye çalışanı terörle bağlantılı çıktı' iddiasıyla ilgili açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığı ileri sürülen Şafak D. isimli bir kişinin, terör örgütü ile bağlantılı olduğu iddiası üzerine belediyeden açıklama geldi. 

Söz konusu kişinin proje bazlı çalıştığı ve maaş ödemesinin Uluslararası Çalışma Örgütü (İLO) ve Almanya Ulusal İşbirliği Teşkilatı (GIZ) tarafından finanse edildiği belirtildi. 



Açıklamada, kişinin adli sicil kaydının temiz olduğu, özgeçmişi incelendiğinde 2015'te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sakarya Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde stajyer olarak görev yaptığı, 

Ayrıca aynı kişinin 2021 yılından bu yana gönüllü olarak AKP'li Sultanbeyli Belediyesi ile çalışan Mülteciler Derneği’nde de görev aldığı bilgisi verildi.

ETİKETLER
#İmamoğlunaYeniKumpas #Seninleyizİmamoğlu

Yorum Gönder

0 Yorumlar