ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Marmaray’da aktarma indirimi kaldırıldı



💢Marmaray’da 9 aydır uygulanan aktarma indirimi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın itirazı sonucu mahkeme kararıyla kaldırıldı. 

💢İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) geçen hafta UKOME’ye getirdiği aktarmanın devam etmesi yönündeki yeni karar ise, merkezi yönetim temsilcilerinin oy çokluğuyla reddedildi. 

💢Bugün sona erecek ‘aktarma alır’ uygulamasıyla, Marmaray’a aktarma yapan tam İstanbulkart kullanan bir vatandaş, 3.50 TL metro ücreti ödedikten sonra 3.50 TL daha ücret ödeyerek yolculuğunu Marmaray Hattı’nda ne kadar durak gittiği fark etmeksizin 7.00 TL toplam ücretle tamamlıyordu. Seyahat 3.50 TL daha ucuza yapılabiliyordu.

💢Marmaray’ın aktarma sistemine dahil edilmesinin hemen ardından 19 Şubat 2020 tarihinde merkezi yönetimin yayınladığı genelge ile UKOME’nin üye sayısında değişiklik yapılarak, İBB’nin çoğunluk oyu elinden alınmıştı. Bu karar da İBB tarafından mahkemeye taşındı ve hukuki süreç takip ediliyor. (ANKA)

Habere Yorum
AKP'NİN #İBB ÜZERİNDE SÜRDÜRDÜĞÜ BASKILAR DEVAM EDİYOR, iktidarın Partizanca tutum ve davranışları sadece İstanbullular tarafından değil Tüm Türkiye Genelinde Seçimlerde Hezimete uğrayacaktır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar