ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Ceren Özdemir Doğum Gününde Unutulmadı



Ceren Özdemir, Doğum Gününe 3 Gün Kala Katledilmişti. Ceren Özdemir'in Bugün Doğum Günü

Ceren Özdemir bugün yaşasaydı 22 yaşında olacaktı. Fakat Nietzsche dediği gibi "dünyanın en acımasız hayvanı olan insan" onu hayattan kopardı. #Unutmayacağız #unutturmayacağız doğum günün kutlu olsun Ceren.

3 GÜN ÖNCE MEZARI BAŞINDA ANILDI

Ordu'da cezaevi firarisi Özgür Arduç'un bıçaklı saldırısı sonucunda hayatını kaybeden Ceren Özdemir, vefatının birinci yıldönümünde mezarı başında ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.

3 Aralık 2019 Salı günü 19.30 sıralarında Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan evinin önünde cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından gerçekleştirilen bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ceren Özdemir, vefatının birinci yıldönümü nedeniyle kabri başında anıldı. 

Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi'ndeki mezarı başında düzenlenen anma programına, Ceren'in annesi Güfer, babası Yılmaz ve ablası Gizem Özdemir ile yakınlarının yanı sıra Ordu Alevi Kültür Deneği Başkanı Hasan Yılmaz, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 Acılarının ilk günkü kadar taze olduğunu ifade eden baba Yılmaz Özdemir, “Ailesi, arkadaşları ve sivil toplum kuruluşları bugün burada. Akşama kadar buradayız, eşimin ve benim acımız hiçbir zaman dinmedi. Başka Ceren’lerin canı yanmasın, bunun için de toplum olarak elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor. Hepimiz çocuklarımıza sahip çıkalım, iyi çocuklar yetiştirelim, topluma faydalı olsunlar. Böyle caniler yetiştirmeyelim” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar