ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

#17Aralık2016

 

Ne Olmuştu;

Kayseri’de Erciyes Üniversitesi kampüsü önünde çarşı iznine çıkan er ve erbaşları taşıyan halk otobüsüne yönelik terör saldırısı düzenlenmişti.

Bu Terör Saldırısı sonucunda 15 Askerimiz şehit olmuştu. Terör saldırısı PKK Terör Örgütü tarafından düzenlenmiştir.

HABEREYORUM

17 Aralık 2016’da Kayseri 1.Komando Tugay’ından çarşı iznine çıkan askerlerimize düzenlenen hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimizin Ruhları Şad olsun!

Ancak; Bu konuda, Terör Örgütü ile görüşüp, Açılımı başlatan, Habur'da teröristleri karşılayan, açılım süreci boyunca Terörle mücadele eden üst düzey Kamu Görevlilerini görevden alan, Dolmabahçe'de toplantı yapan, Terörist başının kardeşini TRT-1 Ekranlarına çıkaran AKP iktidarının da unutmayalım.

AÇILIM (ÇÖZÜM SÜRECİ)

Sürecin koordinatörlerinden Beşir Atalay, çözüm sürecinin Recep Tayyip Erdoğan'ın 2005'teki Diyarbakır konuşmasıyla işareti verilen paradigma değişikliğinin ve 2009'da başlatılan Millî Birlik ve Kardeşlik Projesi ve demokratik açılımın devamı niteliğinde olduğunu belirtmiştir.

Süreç, 16 Temmuz 2014'te Resmî Gazete'de Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun adıyla yayımlanarak kanunlaşmıştır.

22 Temmuz 2015'de Ceylanpınar saldırısı sonrası Açılım Süreci sona erdirildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar