ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Bülent Arınç İstifasının Perde Arkası



Kozmik Oda figüranı Bülent Arınç CB.lığı YİK görevinden istifa etmiş ve halen daha gündem oluşturmaya çalışıyor..

 

Bunun için Cumhur İttifakının Yakın Geçmişini Mercek Altına Alalım;

1- AKP, İstanbul üzerinden ikinci denemesini yapıyor,

Halen daha İBB Başkanını yok sayarak Pandemi sürecinde İstanbul'da tedbir almaya çalışıyor. Bu durum Kabul edilebilir değil.

2-Biraz geriye saralım.. Açılım ile oy kaybına uğrayan AKP, seçime kaybetmemek için açılımı sonlandırarak Bahçeli ile ittifak yaparak 2015 seçimlerini şaibeli bir şekilde kazanmıştır.

2018 seçimlerinde aynı şekilde Başkanlık seçimlerine girildi ve yine şaibeli az farkla kazanmıştır.

4-Ancak ,AKP nin verdiği sözlerin hiçbiri yerine getirilmediği gibi , mevcut durumlarda olumsuzluklar yaşanmaya başlandı., Bu durum sonucunda ; Cumhur ittifakında kopmalar ve oy kayıpları yaşanmaya başlandı.

 5-Bu durumların sonucu olarak, Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı birçok Büyükşehiri kaybederek yenilgiye uğradı. #KısıtlamaDeğilTAMKapanma

6-Şu anda bulunduğumuz zaman içerisinde Cumhur İttifakı %50 nin çok çok altında, her durumda seçimi kaybediyor... Bunun için Bahçeli gözden çıkarılmış durumda, yeni ittifak ve projeler var.

7-Çünkü seçimi kaybettirecek bir MHP ittifakına ne gerek var...Gelişmeleri analizimden şu sonuca vardım. bir taraftan . *HDP ile ittifak yapmak, bir şekilde gizli görüşmeler ve temaslar sürdüğünü değerlendiriyorum

8-Diğer taraftan Millet İttifakını Bölmek için, FETÖ üzerinden İyi Partiye yüklenmek... CHP'yi ise Terörle suçlamak....İşte Bülent Arınç'ın TV ye çıkıp konuşma yapmasını kendi mi karar verdi sanıyorsunuz. Hepsi planlı

9-Kozmik Oda figüranı Bülent Arınç CB.lığı YİK görevinden istifa etmiş olsa da, bu çalışmalarına devam edecek.. Bu arada Bahçelinin nabzı ölçüldü... Arınç, Dolayıyla AKP, MHP cephesinden büyük tepki aldı... .

10-FETÖ Borsası ortada iken, FETÖ Araştırma Raporu kayıpken FETÖcüleri İyi Partide aramak saçmalıktır. Ümit Özdağ'ında Arınç gibi hizmet ettiği merkez ve proje bellidir.

11-Fettah Tamince vb ortalıkta dolaşıp üstelik ihaleler almaya devam ederken... FETÖ yü başka yerde aramak saçmalıktır

tarafından “FETÖ BORSASI”

12-akp İktidarı kaybetme korkusu içerisindedir. ... Egemenlik kayıtsız şartsız MİLLETİNDİR. Pandemi Sürecinde partizanca hareketi de Halk affetmeyecektir.

tarafından “GÜNDEM: #KısıtlamaDeğilTAMKapanma

Yorum Gönder

0 Yorumlar