ANA SAYFA RESÄ°M (HTML)

reklam

site logo

Nereden Nereye?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Sosyal Medya'da ''İstanbul senin, sen karar ver.'' paylaşımı altında

''Taksim Meydanı için düzenlediğimiz tasarım yarışmasında ödül kazanmış eşdeğer projeleri inceleyebilir, uygulanmasını istediğiniz proje için oy kullanabilirsiniz.'' açıklamasında bulundu.

Nereden Nereye.... 'İstanbul senin, sen karar ver.''' Diyen, Uygulayan, Takip Eden ...@istanbulbld Başkanımız @ekrem_imamoglu Var. Teşekkürler. İyi ki Varsın!

Özellikle; Son Günlerde AKP; CHP'nin Büyükşehir Belediyelerine (#HalkınBelediyeleri) karşı görülmemiş bir yıldırma ve iş yaptırmama çalışması içerisinde.

Bu kapsamda; Yandaş Medya, çok basit konuları çarpıtarak, abartarak, yalanlar katarak...... gündemden vermeye devam ediyor... Yandaş Medyanın, bu tür Haberlerine az da olsa inanan sorgulamayan bir kesim var.

Diğer taraftan; sosyal Medya'da AKP Yanlısı Troller ve Fake Hesaplar, hem Yandaş medyanın bu konudaki haberlerini ve yalan yanlış uyduruk birçok şeyi gündeme getirerek olayları ve gerçekleri çarpıtıyorlar.

Yakın zamanda; Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, köşe yazısında Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi’nin duvarlarını sanatçılara açma kararını eleÅŸtirmiÅŸti.    Ancak; bu yazısı ve aynı zamanda Ahmet Hakan, sosyal medyada çok büyük eleÅŸtiri aldı...

Sosyal medya kullanıcıları, Hürriyet’teki köşesinden Ä°BB’nin yeni projesi için belediyeye “Bu konu halk oylamasına sunulamaz mıydı?” diyen Ahmet Hakan’a büyük tepki gösterdi. 

Tüm bu olumsuzluklara rağmen; başta İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Ankara Büyük Şehir Belediyesi olmak üzere tüm Halkın Belediyeleri, çok büyük özveri ile çalışmaya devam ediyor, proje üretiyor ve uyguluyor......

Halkın Belediyelerini, eleÅŸtiren ve eleÅŸtirten AKP Ä°ktidarı; 18 Yılda ne yaptı? Türkiye'yi Nereden Nereye getirdi?
Mevlüt Bayrak (Habereyorum)

Yorum Gönder

0 Yorumlar