ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Hesabın Askı Olması ve Bu Konudaki Önerilerimiz

 

Hesabın Askı Olması ve Bu Konudaki Önerilerimiz #HabereYorum TwitterDestek tarafından “Twitter Destek” twitter.com/i/events/13140 habereyorum-bayrak.blogspot.com/2020/10/hesabn

Twitter hesabım askıya alındı nasıl kurtarırım diyenler için hesap kurtarma yöntemlerini anlatacağız. Bu yöntemleri uygulayarak twitter hesabınızı kesinlikle geri alacaksınız ! Şimdiye kadar bildiğiniz okuduğunuz bütün yöntemleri unutun ve bu yöntemi uygulayarak hesabınızı geri alın.

Twitter hesabınız, spam nedeniyle kesinlikle askıya almaz. Geçici askı yapabilir. Bu durumda 👉Geçici Askı Nedir ve Geçici Askı Durumunda Ne Yapılmalı? Yazımıza bakabiliriniz. habereyorum-bayrak.blogspot.com/2020/10/gecici-ask-nedir-ve-gecici-ask.html

Twitter hesabı neden askıya alınır ?

Twitter kurallarına göre aşağıdaki durumlarda hesabınız askıya alınabilir.

  • Kişiselleştirme: Twitter hizmetini; başkalarını kişiselleştirerek yanlış yönlendirme, kafa karıştırma veya aldatma amacıyla kullanamazsınız.
  • Şikayet: Hakaret, Taciz, tehdit vb durumlarda twitter kullanıcılarının şikayetleri üzerine, Twitter şikayetleri geçerli ve kural ihlali olarak belirlediğinde,
  • Ticari Marka: Söz konusu kullanıcı adları üzerinde yasal hakkı bulunan veya ticari marka olarak bunların sahibi olan işletmeler veya kişiler adına, kullanıcı adlarını yeniden düzenleme hakkımız saklıdır. Başkalarını yanlış yönlendirmek için işletme adlarını ve/veya logolarını kullanan hesaplar süresiz olarak askıya alınabilir.
  • Özel bilgiler: Başka kişilerin kredi kartı numarası, ev adresi veya Sosyal Sigorta/Kimlik Numarası gibi özel ve gizli bilgilerini, kendilerinin yazılı yetki ve onayı olmadan yayınlayamazsınız.
  • Telif Hakkı: Açık ve eksiksiz biçimde bildirilen telif hakkı ihlallerini dikkatle inceler ve yanıt veririz. Telif hakkı prosedürlerimiz, Hizmet Şartları’nda açıklanmaktadır.
  • Yasa Dışı Kullanım: Hizmetlerimiz, yasa dışı amaçlar için veya yasa dışı faaliyetlerin sürdürülmesi için kullanılamaz. Uluslararası kullanıcılar, çevrimiçi uygulama ve kabul edilebilir içerik konusundaki tüm yerel yasalara uymayı taahhüt ederler.
  • Twitter Rozetlerinin Kötü Niyetli Kullanımı: Twitter tarafından sağlanmadıkça; Sponsorlu veya Onaylanmış Twitter rozetini kapsayan, ancak bunlarla sınırlı olmayan rozetleri kullanamazsınız. Bu rozetleri profil fotoğraflarının, başlık fotoğraflarının, arkaplan resimlerinin parçası olarak veya yanıltma amaçlı olarak Twitter ile ortaklığı düşündürecek bir şekilde kullanan hesaplar askıya alınabilir.

Hesabınız askıya alındığı zaman aşağıdaki gibi bir uyarıyla karşılaşırsınız. Hesabınızı açmaya çalıştığınız zaman Twitter sizi, Account Suspended sayfasına yönlendirir.

Hata;

Hesap askıya alındı

The profile you are trying to view has been suspended. To return to your home time line


Askıya İtiraz
Askıya İtiraz aşağıdaki prosedürleri uygulayarak yapmalısınız. 
(İlgili linklere ulaşmak için link üzerine tıklayınız)


2-İlgili sayfada aşağıdaki formla karşılaşacaksınız. 

3-Bu formu doldurun ve @TwetterSupport'a gönderin. 

4-Olumlu yada olumsuz kesin bir yanıt alacaksınız.


EMNİYET VE GÜVENLİK

1-Askıya Alınmış Hesaplar ve 
Bu Konuda Uygulanacak Prosedürler,

2-Hesapları Devre Dışı Bırakma 
ve Tekrar Etkinleştirme,

3-Güvenlik ve Ele Geçirilmiş Hesaplar,

4-Gizlilik,

5-Spam ve Sahte Hesaplar,

6-Taciz

KURTARMA KODU:

Ayarlar>Hesap>Güvenlik>İki Faktörlü Yetkilendirme>EK YÖNTEMLER(>Yedek Kodlar)

Yorum Gönder

0 Yorumlar