ANA SAYFA RESÄ°M (HTML)

reklam

site logo

AKP'de Sular Durulmuyor

Erdoğan: Milliyetçilik ayak altında

Biz Her Türlü MilliyetçiliÄŸi 

Ayaklarının Altına Almış Bir İktidarız

Ak Partili CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, 5 Mayıs 2020 de  kurmaylarıyla bir araya gelerek AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında sosyal medya uyarısı yaptı. 


ErdoÄŸan’ın “Özellikle bu tarz konularda birlikte hareket etmeliyiz. Sosyal medyada yapılan propagandalara karşı da birlik olmalıyız” talimatını verdiÄŸi öğrenildi.

Bu talimatının ardından, sosyal medyada her gün  ''Milli Hesaplar'' adı altında bu ve benzer  Taglar açılarak , hesapların birbirini takip etmesi ve birbirine destek vermesi önerildi. 

Sözkonusu bu taglara AKP ve MHP Den  Bakan, bürokrat, milletvekilleri vb hesaplar katılım gösterdi. Anlaşılan  AKP ve MHP Trollerinden yeterli verimi ve desteÄŸi alamayan iktidar yeni taktikler ve arayışlar içerisinde.

Ãœlkenin Milli birikimlerini Sat
Ülkenin Kurucusu Atatürk'e Hakaret Edenleri Koru,
Halkını Terörist, Darbeci, FETÖ'cu ilan et
Ekonomiyi batır, sorumluluk alma ondan sonra MİLLİYİM..?!

Ancak, bu etikette dikkate çeken durum, Pelikan grubu ve Bahçelinin Ãœlkücüleri pek raÄŸbet göstermedi ve üstelik birçok hesap YEŞİL TOP takmadı... ve etikette 14 Mayıs 2020'de gündem özelliÄŸini kaybetti. 

MHP'liler, MilliHesaplarBurada etiketini tasvib etmemiÅŸ olacaklar ki, #MilliyetciHesaplarYanyana etiketi açtılar......

Belirtmem gerekir ki sosyal medyada Milli Hesap Operasyonu'da tutmadı.

Altını çizmemiz gereken diÄŸer bir konu, AKP MHP BirlikteliÄŸi;

ErdoÄŸan, 18 Åžubat 2013'de yaptığı bir konuÅŸmada  “Bu süreçte kimse bizim karşımıza Kürtlükle de Türklükle de çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliÄŸi, ayaklarının altına almış bir iktidarız. Kuru milliyetçilik yok” demiÅŸti. 

Åžimdi MHP'liler bu sözleri unuttu mu? Ãœstelik, Atatürk'e hakaret edenleri koruyan bir AKP'ye nasıl olur da Millilik konusunda inanırlar akla ziyan..... 

Her neyse, AKP ve MHP birlikteliği başından beri anlaşılmaz bir olay..

Ancak, ÅŸu gerçek ki eÄŸer MHP, AKP'ye destek vermeseydi 2015 Yılında AKP Ä°ktidardan düşecekti. 

Hangi pazarlık, hangi güç, hangi etken, hangi sebep bu olması imkansız durumu ve şartları yarattı?

Tüm bunlara raÄŸmen, AKP'de sular durulmuyor ve kendi içinde AKP’de Köprüler Çoktan Yıkılmış.

14 Mayıs AkÅŸamı, bir kısım AKP'liler #IstifaEtArınç etiketi açtılar. #YazıkSanaArınç etiketi takip etti. 

Anlaşılan CumburbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı olan  Bülent Arınç'ın kalemi kırıldı. Bizim bildiÄŸimiz Bülent Arınç, kozmik odaya girilmesini saÄŸlayan senaryoda ve eylemde baÅŸrolde yer alan isimdi.

DiÄŸer taraftan, HDP’li 3 belediyeye kayyum atandı, 4 belediye baÅŸkanı gözaltına alındı.

Bahçeli'nin de artık onu kurtaramayacağını anladı. Anketlerde AKP+MHP %50 Olamayacağını gösteriyor. Seçim Barajı olan %50 yi kaldırmayı kafasına koymuş. HDP'li Belediyelere kayyum atamakla, MHP'ye değil, MHP Seçmenine şirin gözükmeye çalışıyor. Diğer taraftan da bu kayyum faaliyeti ile CHP'nin Belediyelerine alıştırma yapıyor.....

Anlaşılan, AKP içinde çok büyük kırılma ve çatlak sesler var. bunları önlemek ve susturmak için gündem ve konu yaratılıyor.

AKP'nin, daha doÄŸrusu AKP'li CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın, tüm bu iktidarı bırakmama çabaları Halkın iradesi tarafından bertaraf edilecektir.  #UÄŸurMumcu'nun dediÄŸi gibi "Halk affetmiyor. Din sömürüsünü affetmiyor halk."


Kaynaklar;

4- HDP’li 3 belediyeye kayyum atandı,

5-#MilliyetciHesaplarYanyana

6-#GeceyeBirBahçeliFotoğrafı




Yorum Gönder

0 Yorumlar