ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

28 Nisan Twitter Gündemleri #AliyiÖldürenlerNerede



#AliyiÖldürenlerNerede

Dün yandaş basının sönükçe verdiği ve"Adana Seyhan'da polisten kaçarken havaya ateş açan polisin yanlışlıkla ayağından vurduğu" dediği 17 yaşındaki genç kalbinden vurulmuş...

Neden haberlerde geçmedi? Neden kimse bir şey demiyor?Neden açıklama yapmıyorlar? Neden bu ülkede insanlar ölüyor?Neden adalet sistemi işlemiyor? Kim vurdu ve ne hakla?
#HabereYorum:

⏩Öncelikle bu konu hakkında geniş bir soruşturma açılmalıdır. Eğer bu konu araştırılmayıp üzeri kapatılırsa önümüzdeki günlerde bu ve benzer cinayetlerle , kötü olaylarla karşılaşabiliriz.


⏩Diğer çok Önemli Konu Yandaş Medya ve Troller; İnsanları suçluyorlar, Yargısız infaz yapıyorlar, kendilerini savcı ve polis sanıp tetikçilik yapıyorlar, Gerçekleri saptırıyorlar, yalan haber üretiyorlar, İnsanları taciz ediyorlar.


⏩Hatta hakaret boyutlarına gidiyorlar, üstelik Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında olumsuz propaganda yapıyorlar,

⏩Atamıza saldıranları koruyorlar kolluyorlar. Bu çok tehlikeli bir boyuta doğru gidiyor.

🔺🔻Hele İlgili Makamların bunlar hakkında işlem yapmaması ve tam tersi koruması Ülkemizin Birlik Beraberliğini ve Güvenliğini Tehdit Eder Hale gelmiştir.







Yorum Gönder

0 Yorumlar