ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Soylu'dan ′İstanbul'a kayyım mı atanacak′ sorusuna yanıt: Pazar sabahı açıklayacağım! Konusunda Yorum Analiz

Habere Yorum  @Habere_Yorum 

''Soylu'dan ′İstanbul'a kayyım mı atanacak′ sorusuna yanıt: Pazar sabahı açıklayacağım!'' Konusunda Yorum Analiz #HabereYorum AKP'nin İktidarı Kaybetme Korkusu Artıyor!? https://habereyorum-bayrak.blogspot.com/2019/09/soyludan-istanbula-kayym-m-atanacak.html


#HabereYorum @Habere_Yorum

AKP'nin İktidarı Kaybetme Korkusu Arttıkça, Daha Çok Hata yapmaya hırçınlaşmaya başladı. Freni boşalmış araç gibi her an yol kazası yapabilir. 

EGEMENLİK Kesinlikle
 Soylu, bir gazeteci tarafından yöneltilen “İmamoğlu başka işlerle uğraşırsa pejmürde ederiz dediniz. İstanbul’a kayyum mu atanacak?” sorusuna ise “Onu pazar sabahı açıklayacağım” yanıtını verdi.


Yeniçağ Gazetesi @Gazete_Yenicag 
İBB Başkanı İmamoğlu için ‘pejmürde’ ederim diyen İçişleri Bakanı Soylu’nun, Türk Telekom’un özelleştirilmesi için AKP iktidarını hedef aldığı sözleri yeniden gündeme geldi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'ye kayyum atanıp atanmayacağına ilişkin olarak pazar günü açıklama yapacağını bildirdi. Soylu'nun bu açıklamasına İmamoğlu "Polemiklerden kaçıyorum" diye yanıt verdi. CHP'liler ise sert tepki gösterdi. https://sozcu.com.tr/2019/gundem/soyludan-istanbula-kayyum-mu-atanacak-sorusuna-yanit-pazar-sabahi-aciklayacagim-5320075/









Yorum Gönder

0 Yorumlar