ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

YSK Şaibe Altında

31 Mart 2019 seçimi için YSK’de yaklaşık dört ay seçimin dürüstlük ve güven içinde yapılabilmesini teminen kararlar ve genelgeler hazırlandı. Seçmenlere, sandığın tapusu olan ıslak imzalı sandık sonuç tutanağını ve sandığın namusu olan oy sayım döküm cetvelini (çetele) alırsanız merak etmeyin dendi. Kim dedi; YSK Başkanı Sayın Sadi Güven.” 

 “Ayrıca bu tutanaklar, seçimden sonra YSK web sitesinde görülecek ve seçmenler, verdikleri bu oyun 2014 yılından bu yana olduğu gibi takipçisi olacaklar dendi.” “Peki bugün ne oldu?” diyen Yakupoğlu, tüm bu tutanakların, 31 Mart seçimi için Resmi Gazete’de yayımlanan genelge ve kararların hepsinin “çöp olduğunu” kaydetti. 

 Yakupoğlu, “An itibarıyla yapılan oy sayım işlemleri ile ilgili yasal düzenleme yoktur. YSK’nin aldığı bir karar veya genelge yoktur. YSK’nin düzenlemeleri 31 Mart 2019 tarihine kadardır. Çünkü kanun, böyle bir hukuki istismarı öngörmemiştir. 

YSK karar ve genelgelerine göre yapılan ve AKP dışında şaibeli bulunmayan seçimin, hangi hukuki ve maddi gerekçelerle sakatlanmaya çalışıldığını anlamak ve anlatmaya çalışmak, olsa olsa halin icabına aykırı. 
Kaynak Yeniçağ: 

#HabereYorum
YSK'nın, başta İstanbul olmak üzere aldığı Kararlar ve Genelgelere uygun olmayan Uygulamaları #EkremBaşkanDiyeceksiniz Etiketi ile Eleştirildi.

İstanbul Barosu’ndan Erdoğan’a tepki: "Açıklamaları yargı organı konumunda bulunan kurumsallıkları baskı altına alan bir içerik taşımaktadır


YSK Şaibe Altında
YSK'nın, başta İstanbul olmak üzere aldığı Kararlar, Hukuksuz ve Genelgelere uygun Değil. AKP Yanlısı Bir Tutum İzliyor. sınıfta kaldı
https://



İmamoğlu hangi hakla Büyükşehir Belediye Başkanı ünvanını kullanıyor sorusuna hukuki açıdan en net cevap



AKP'li olsun, MHP'li olsun, saadet partili olsun. Ne olursa olsun ya İNSAN vicdanını şu fotoğrafı görüpte sorgulamalıdır. Hangi yüzyılda yaşıyoruz. Muhafazakar bir parti oy çalmasın diye bekleyen sol partililer var. Diyecek başka söz yoktur!


"Maddi durumum el vermediği için okuyamıyorum, size söylemeye utandım" diyen gence, "sen utanma biz utanalim" diyen İmamoğlu... Aklıma dilenci muamelesi yapılan Dilek Özçelik geldi.
Nur içinde uyu Dilek Özçelik.

Ekrem İmamoğlu’nun Anıtkabir hamlesi doğrudur.
Hatta İmamoğlu hakkında yapılan suç duyurusunun eşgüdüm içinde yapıldığı kanaati de yaygındır.








Yorum Gönder

0 Yorumlar