ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

Seçime saatler kala tarihe geçecek fotoğraf




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve İstanbul'da 39 ilçenin belediye başkan adayları ile birlikte canlı yayına çıktı...




Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
“59 il yaptık ve 59 ilin dışında da bugün tabii bu ilçelerimizle birlikte 29 tane de ilçe yapmış olduk. Yarın da 6 ilçe yapacağız. Böylece de 35 ilçeyle de bunu tamamlamış olacağız.

Hele hele de bir beka meselesi gündemde olunca bu beka meselesinde de bunu milletimize iyi anlatmak ve neticesini de buna göre koparmamız lazım.

Karşımızda bir zillet ittifakı, bir illet ittifakı var. Bunun karşısında da Cumhur İttifakı olarak bizim güçlü bir çıkış yapmamız lazım.

En son Çanakkale'de mücadelede niye verildi? Hedef Çanakkale'yi aşıp, İstanbul'a gelmekti, girmekti. 

40 yıllık siyasi geçmişim var. Siyasette şu andaki siyasi partilerin başında olanların gençlik kollarından yetişip buraya geleni yok. Kimisi gökten zembille inmiş

"İSTANBUL HABİTATA 'DÜNYANIN EN TEMİZ ŞEHRİ' OLARAK GEÇTİ"

"AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE BİR ŞEY YAKALADI"

"CHP'NİN ANKARA ADAYI SENET MAFYASI GİBİ ÇALIŞIYOR"

"MEYDANLARIN DİLİNE BAKARSAK KATILIM ÇOK YÜKSEK OLACAK"

"BU TRENDEN İNEN BİR DAHA BİNEMEZ"

Habere Yorum
Sonuçta bu Yerel Seçim, olayı bu kadar büyütmenin, gerilim yaratmanın, kutuplaştırmanın ve de Ülkenin Cumhurbaşkanı olarak bu şekilde hareket etmenin doğru olmadığını değerlendiriyorum. Bu tutum ve davranışlar; Ülkeyi Yaraladığı gibi Ak Partiye çok şey kaybettirdi ve kaybettirmeye de devam edecek. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar