ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

CNN Türk Ekrem İmamoğlu’nun yayını kesti!

CHP ve İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği adayı Ekrem İmamoğlu sandık güveliği ile ilgili soruyu yanıtlarken CNN Türk yayını kesip Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘5.Uluslarası İyilik Ödülleri’ programına bağlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu bu akşam CNN Türk’te “Buket Aydın ile 40” programına konuk oldu. İmamoğlu, yerel seçimlere ve İstanbul’a dair çeşitli açıklamalar yaptı.
İmamoğlu, sandık güvenliğiyle ilgili soruyu yanıtlarken Cnn Türk, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Saray’ında ‘5.Uluslarası İyilik Ödülleri’ törenine canlı bağlanarak İmamoğlu’nun konuk olduğu programın yayınını kesti.

Sosyal Medyanın da Tepkisi ve eleştirilerini alan bu olay sosyal medyada  #SansürcüCNNTürk Etiketinde tepkiler, eleştiriler vb dile getirildi.


HABERE YORUM
İmamoğlu konuşurken haber vermeden yayını kesip saraya bağlanmak yayıncılık olamaz demokrasi bu değil gazetecilik bu değil.
5.Uluslararası İyilik Ödülleri nin tarihi aylar öncesinden belliyken aynı gün aynı saatte Ekrem İmamoğlu nu neden yayına aldınız?

CNN Türkden Buket Aydın'ın Açıklaması;
''Herkese iyi akşamlar. Yayınımız bant yayındır. Canlı yayın değildir. O yüzden yazdığınız ve eleştirdiğiniz gibi bir anons yapıp ara veriyoruz demem mümkün değil :) birazdan kaldığı yerden devam edecektir.''

SOSYAL MEDYADAN BAZI TEPKİLER


Cevap Bekliyorum..! Erdoğan’ın konuşmasının saatini bilen, canlı yayınlamak için salona kamera gönderen CNN Türk yönetimi, neden Ekrem İmamoğlu’nun programını aynı saate koydu?

sizi geziden tanıyoruz... İstanbul Belediye Başkan Adayımız 'nun sözünü keserek saraya bağlanmanız yayıncılık değil, rezilliktir!
''
İmamoğlu konuşurken haber vermeden saygısızca insani olmayan bir şekilde kesip saraya bağlanmak yayıncılık olamaz demokrasi bu değil gazetecilik bu değil. Bu gece medya tarihinin en utanılacak en karanlık gecesi Yazıklar olsun. Bu neyin korkusu?

Bir ülkenin televizyonları kirli..Gazeteleri lekeliyse❗️ O ülke de temiz siyaset olabilir mi❓ Şerefini,namusunu,onurunu yitirmiş kalemler,doğruyu yazabilir..Söyleyebilirler mi❓ Beğenmedikleri eski Türkiye’nin televizyonları,gazetecileri vardı❗️ ❗️

Bir yandan bütün medya gücünü eline almış bir iktidar diğer taraftan sadece Halkla yürüyen adaylar.

Erdoğan, Ankara Pursaklar’daki toplu açılış töreninde kendisine seslenmeye çalışan bir kadına "Hanımefendi, hanımefendi! Hiç yakıştıramıyorum. Bitsin konuşmam ondan sonra gelir konuşuruz. Çok ayıp. Provoke etme bizi" diyerek azarladı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar