ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

''ARTIK ANALAR AĞLAMAYACAK'' TI?


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip , Parlamenter Demokrasi artık yok, Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşırmayın diyerek aba altından tüm muhalefete sopa göstererek CHP'yi  FETÖ'cu ve Terör destekçisi ilan etti.

Bu kapsamda;  ''Artık Analar Ağlamayacak'' sözlerini, Feto'ya geçmişte yapılan koruma ve yolunu açmayı, Balyoz ve Ergenekon ve Kumpas davalarını, PKK ve İmralı  ile görüşmelerini vb tüm yapılanları unuttu mu diye sormadan edemeyeceğim.

Partililere seslenirken FETÖ'cu olanları bana bildirin derken sanki FETÖ'cüleri kendisi veya Devlet bilmiyorda bunu partiler ispiyon edececek. İnandırıcı değil kafa karıştırıcı...

Görünen şudur; AKP yeni yapılanmasında  kesinlikle FETÖ tasfiyesi olmayacak ve bu konuda da ciddi bir mücadele yapılmayacak.

Toplumda birlik ve beraberliği arttıracak tedbirleri almak yerine, tüm muhalefeti, muhalefet eden ve eleştiren kesimleri susturmaya çalışacak.

Kısaca; Toplumu daha da gerecek, kutuplaştıracak hareket ve eylemler içerisinde olacağı izlenim ve işaretleri açık ve ortadadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar