ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ

Balyoz kararı verildi, şimdi Yargıtayda, 13 Aralıkta da Ergenekon kararı verilecek, tahminim oda Balyozdan farklı olmayacak. 

Bütün mesele şudur. Türkiye, şu anda ABD.nin silahsız güçleri tarafından işgal edilmeye devam edilmektedir. Eğer tepki olmazsa, engel olunmazsa işgal yeni anayasa ile nihayete erecektir. 

Arap Baharı, Arap ülkelerinde başlamadı, aslında Arap Baharı Türkiye'de başladı ve merkezi de Türkiyedir. Bu davalar, BOP Planının bir parçasıdır. 

Amacı, vatansever seslerin kısılması, insanların korkutulmasıdır. Milletin temel değerlerinin yok edilmeye çalışılmasıdır. Atatürk ve Cumhuriyete karşı yürütülen geniş kapsamlı BOP Türkiye ayağıdır. 

Bu çerçevede; süreç devam ediyor. Ancak; bunu planlayanların yanlışa düştüğü nokta 'Bu oyuna Türk Milletinin uyanması ve vereceği tepkidir' işbirlikçi hainlerin yapmış oldukları araştırmalar, bu şer ittifakını şu anda korkuya sevk etmiş durumdadır.

Onun için acele ediyorlar. Bugün Mısırda yaşananlar, aslında 29 Ekimde Türkiye'de yaşanmaya başladı. 13 Aralık karar ne olursa olsun artan tepkilerin devam etmesi ile beraber şer cephesinin hain emelleri bir bir ortalığa saçılacak ve takke düşüp kel görünecektir. 

Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya, Türk Milletini yok etmeye amaçlayan hain ve işbirlikçiler gelecek günlerde, yine Yüce Türk Milleti tarafından cezalandırılacaktır.

Ben, bu konudaki inancımı yitirmedim

Çünkü; artık Türk Milletinin, bu tehlikeyi algılamaya ve hissetmeye başladığı görülmektedir.

Mevlüt BAYRAK
11 Aralık 2012

Yorum Gönder

0 Yorumlar