ANA SAYFA RESİM (HTML)

reklam

site logo

(3. BÖLÜM) Peker'den Hakan Fidan Bombası / Mafya Savaşları



SEDAT PEKER'İN KENDİ AÇIKLAMASI

(3. BÖLÜM) Derin Devletçiler, Pelikancılar; Bir Tripoda, Bir Kameraya Yenileceksiniz.

Kıymetli dostlarım, sizlere söz verdiğim üzere üçüncü videomu da çektim. İnşallah dinlerken harcadığınız zaman boşa geçmemiş olur. Yeni bir şeyler öğrenmiş olursunuz.
Size söz veriyorum, “Ölümü göze almış bir insandan daha tehlikeli bir silahın icat edilmediği” sözünü doğrulayacak kalitede paylaşımlarda bulunacağım. Çocuklarıma, eşime ve de şahsımın onuruna karşı yapılan iğrençliklerin karşılığını vermekten başka hiçbir amacım yok. Her erkek, çocuklarının ve eşinin yüzüne gururlu bir şekilde bakabilmek ister. Onların haklarını koruyabilmenin onurunu yaşamak ister. Kapitalist dünyanın zevklerinden sarhoş olan bazı dostlarımız bana bunda büyütecek ne var ki diyor. Ellerindeki imkanların ve gücün çokluğundan o kadar sarhoş olmuşlar ki, gözyaşlarıyla çekilen acıların tuzlu suyla geri ödenebileceği kalpsizliğine bürünmüşler. Onlar için bu kandil gecesinde Yüce ALLAH’a dua edip, kalplerine tekrardan merhamet gelmesini dileyeceğim. SEDAT PEKER

BU KONUDAKİ HABER, YORUM VE ANALİZLER
👉Sedat Peker:İstanbul uyuşturucuda dünyada 2’nci, Adana 3’üncü ama narkotik polisleri benim evime geliyor.Biz 4 ton 900 kg bulgur getirsek fatura eksik olsa nezarete koyarsınız ama 4 ton 900 kg kokain Mersin’e gidecekti!Devlet, derin devletçilik oynayanların oyununa gelmez!”
👉Sedat Peker 3. videoyu yayınlamış. (deep) Yeldana Kaharman'ın şüpheli ölümünü ele almış. Nedense bu konuyu kimse ele alamıyor Neden acaba?
👉Sedat Peker'e EGM Koruma vermiş. Bu durum Yasal değil...Üstelik izah edilemez

Yorum Gönder

0 Yorumlar